Kim Andersen: Vi mister den gule trøje tirsdag

Radioshack klarede at forsvare førertrøjen på Tourens 3. etape, men nu er det også slut, siger Kim Andersen.

Kim Andersen: Vi mister den gule trøje tirsdag

Med en gedigen arbejdsindsats på en vanskelig 3. etape lykkedes det Radioshack at forsvare Jan Bakelants gule førertrøje. Men tirsdag er holdet klar til at give den videre, fortæller sportsdirektør Kim Andersen.

Det bliver ikke muligt for holdet, at forsvare førertrøjen på holdtidskørslen, lyder sportsdirektørens vurdering.

- Nu har vi haft den i dag, og vi forventer ikke noget for i morgen. Absolut ikke.

- Vi kan slet ikke blande os med de bedste på holdtidskørslen. Vi har også brugt kræfter i dag, men det gælder i virkeligheden alle hold, for det er hårdt at sidde nede bagved på en etape som i dag. Men vi forventer intet i morgen, siger Kim Andersen.

Radioshack satte sig tidligt frem i feltet på den cirka 145 kilometer lange etape fra Ajaccio til Calvi og markerede derved, at holdet agtede at kæmpe for den beskedne føring på bare et sekund til flere end 90 andre ryttere.

- Vi ville det, og så er det ikke så kompliceret.

- Det gik, som det skulle. Vi ville gerne prøve at beholde trøjen, og det måtte vi så prøve at bevise fra starten, så vi satte os frem og kørte. Der var ikke så meget andet for, og det er ikke første gang, vi gør det.

- Et sekund er en lille margin, og der skal ikke så meget til, før vi mister den, men selvom den margin var lille, så var vi de eneste, som havde en margin, siger Kim Andersen.

Alt i alt er Tour de France forløbet langt bedre for Radioshack, end holdet havde turde håbe på med en etapesejr lørdag og to etaper med en gul førertrøje.

- Vi havde ikke regnet med sådan en start på Touren. Nu må vi se. Vi starter i morgen i gult, og så tager vi den derfra, siger Kim Andersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.