Kim C: Fuld skalle frem imod Rio

Kuglestøderen fra Sæby har ikke opgivet den olympiske drøm

Kuglestøderen Kim Christensen ser frem imod Rio om fire år. Foto: Torben Hansen

Kuglestøderen Kim Christensen ser frem imod Rio om fire år. Foto: Torben Hansen

LONDON:Det blev bare til tre forsøg på det store Olympiske Stadion for den 2-årige kuglestøder Kim Christensen fra Sæby, da han fredag formiddag debuterede ved OL på den første dag af atletikkonkurrencerne.

Kim Christensen kom blot ud på 19.13 meter i sit længste forsøg, og det var hele 1.12 meter væk fra en finaleplads - den finale, der i aftes blev vundet af polske Majewski.
’- Nu skal jeg lige have bearbejdet skuffelsen, men så gælder det ellers om at give den fuld skrue frem imod OL i Rio om fire år. Jeg er stadig en forholdsvist ung mand i kuglestød, og om fire år skulle jeg meget gerne ramme mit topniveau, siger Kim Christensen.
- Jeg tror stadig fuldt og fast på, at jeg kan støde kuglen udover 21 meter i en stor konkurrence, og der er mange internationale stævner inden Rio, hvor jeg kan bevise det. Hvis jeg ikke troede på, at jeg kunne ende med at blande mig helt fremme, så ville jeg ikke blive ved det med det her, for det er ikke sundt at dyrke sport på topniveau, siger han.
Kim Christensen har fortsat flere mål i denne sæson. Om ikke så længe venter de danske mesterskaber, og derefter skal han også deltage i enkelte Grand Prix-stævner.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.