Kim ”Goldenboy” Poulsen skal møde kroat

Knock-out-konge venter i Gigantium

Kim Poulsen (t.h.) sammen med staldkammeraterne i Euro Event. Han får en hård modstander i Gigantium.Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Kim Poulsen (t.h.) sammen med staldkammeraterne i Euro Event. Han får en hård modstander i Gigantium.Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Det bliver en vaskeægte kroatisk knock-out konge, der dukker op som modstander til Kim ”Goldenboy” Poulsen, når den delvist nordjyske boksestald Euro Event afholder Gigant X-Mas Party i Gigantium 15. december.

Kim Poulsen skal op imod Veljko Saponja i en kamp over otte omgange.

Saponja har endnu ikke bokset så mange kampe og kommer ”blot” med otte sejre, et nederlag og en uafgjort, men fem af sejrene er vundet på knock-out.

Meget svær modstander

Matchmaker for Euro Event Henrik Risum er overbevist om, at man har fundet en mand, der kan give publikum en seværdig match som supplement til de øvrige kampe på kortet.

- I boksning er det en ofte brugt kliché, at en bokser nu skal møde sin karrieres sværeste modstander, men jeg var til stede da Saponja i april knockoutede en ubesejret tysker ved et stævne i Schweiz, og det er min vurdering at han også ville slå samtlige af de modstandere som Kim har mødt, siger Henrik Risum.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.