Kim Larsen øverst på plakaten

Den 70-årige nationalskjald kommer også til Rock i Frederikshavn 2016

Kim Larsen spillede på Knivholt i 2012. Næste år vender han tilbage til Rock i Frederikshavn.

Kim Larsen spillede på Knivholt i 2012. Næste år vender han tilbage til Rock i Frederikshavn.

FREDERIKSHAVN:Danmarks mest populære rocksanger er sammen med sit band Kjukken øverst på plakaten, når der igen skal festes på Knivholt.

Kim Larsen bliver hovednavnet på næste års Rock i Frederikshavn.

Og arrangørerne er begejstrede for aftalen med ”nationalskjalden”, som har solgt over fem millioner eksemplarer af sine plader gennem årene.

- Det er naturligvis enhver arrangørs drøm - og egentlig også fornemste opgave - at gæsterne har en fest foran scenen. Med alle sine hits kan Kim Larsen få alle i omdrejninger og trække fulde huse. Faktisk blev hans koncert på SMUKFEST 2015 afbrudt på grund af for mange gæster, udtaler Casper Høgsted fra Sportens Venner.

Lune Larsen, som for nylig fyldte 70 år, har siden 1995 turneret med Kjukken.

- Kim Larsen kan om nogen ramme det brede publikum, og til hans koncerter kommer der koncertgæster i alle aldre. Der er ikke mange kunstnere, som kan ramme snart fire generationer. Men det kan han, siger Casper Høgsted.

Mange vil huske Kim Larsen & Kjukkens seneste koncert på Knivholt tilbage i 2012, hvor det udviklede sig til total fællessang foran scenen. Der blev skrålet med på Kvinde Min, Midt om Natten og Jutlandia.

Rock i Frederikshavn afvikles på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn lørdag den 11. juni 2016 - med 12 timers non-stop musik.

Foruden Kim Larsen & Kjukken er der blandt andet GNAGS, Dúné, Danser med Drenge, Wafande og Patrick Dorgan på årets koncert-plakat.

Billetsalget starter til Open By Christmas den 27. november.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.