Kinesisk duo sender dansk mixeddouble ud af OL

Joachim Fischer og Christinna Pedersen tabte i tre sæt til et kinesisk par og er ude inden OL-kvartfinalerne.

Den danske mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen er ude af OL-turneringen i badminton og kommer dermed ikke til at forsvare medaljen fra 2012, hvor det blev til bronze i London.

Lørdag tabte duoen deres sidste kamp i gruppe B efter tre sæt til kineserne Xu Chen og Ma Jin med cifrene 24-22, 14-21, 16-21. Dermed missede de kvartfinalerne.

Efter nederlaget fredag skulle danskerne vinde, men det lykkedes ikke, selv om parret vandt et dramatisk første sæt.

Her trak den fjerdeseedede danske duo det længste strå efter at have været nede med sætbold. Duoen fastholdt koldblodigheden og vandt sættet 24-22.

Det blev intet springbræt til et godt andet sæt. Kineserne satte sig på det fra start og bragte sig i komfortabel føring og vandt det siden 21-14.

Tredje sæt var jævnbyrdigt fra begyndelsen, men med kineserne et lille skridt foran det meste af tiden. Efter et par danske fejl byttede parrene side med kinesisk føring på 11-8.

Danskerne var flere gange tæt på at få fuld kontakt, men det var en tendens, at kineserne lige strammede sig ekstra an, når de kun var foran med et point.

14-13 blev til 18-14, og så blev det svært for danskerne. Kineserne spillede sig frem til fem matchbolde og udnyttede den anden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.