Kirken Helt vild fuld

Målet var at fylde Jerslev kirke - og det lykkedes

Kirken i Jerslev var fyldt - 309 deltog i gudstjenesten, hvor korene medvirkede.	Privatfoto

Kirken i Jerslev var fyldt - 309 deltog i gudstjenesten, hvor korene medvirkede. Privatfoto

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

JERSLEV:309 mennesker lagde vejen forbi Jerslev kirke til en alternativ høstgudstjeneste søndag. Dermed var kirken fyldt op til bristepunktet, og ekstra stole og sæder måtte tages i brug. Men det var også en helt særlig gudstjeneste. Sognet deltog i den landsdækkende ”Fyld Danmarks Kirker”-kampagne, og i den anledning havde sognepræst Ann Sofi Lægsgaard Andersen overladt planlægningen af gudstjenesten til en gruppe dygtige og engagerede frivillige.

To piger fra 9. klasse spillede på guitar i våbenhuset, mens folk ankom, og forskellige lokale læste bønner og tekster op under gudstjenesten. Efter sognepræstens prædiken, som handlede om at være taknemmelig for livets gaver, blev der blæst glædessæbebobler ud over menigheden. Børnehaverne i Jerslev havde pyntet kirken med blomster, tegninger og frugt, og kirkens børne-ungdomskor og voksenkor under ledelse af organist Jørn Andersen sang festlige høstsange.
Efter Gudstjenesten var der kaffe og kage til alle.
Inden gudstjenesten havde Ann Sofi Lægsgaard Andersen udskrevet konkurrence om, hvem der kunne gætte, hvor mange der ville komme i kirken. Præmien, var en udgave af det nye testamente på nudansk ”Den Nye Aftale”, der gik til Dagmar Bech Hansen, som havde gættet på 309 fremmødte.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.