Kirkevold har ikke hørt om tilbud

Pål Alexander Kirkevold ved, at der har været interesse for ham, men har ikke hørt om nogle konkrete bud

Thomas Jasper
Foto: Andreas Falck
Hobro IK 13. juli 2018 06:07 - Opdateret 13. juli 2018 10:42

FODBOLD: Det er efter alt at dømme fortsat med Pål Alexander Kirkevold på holdet, at Hobro IK fredag tager hul på en ny superligasæson med en udekamp mod oprykkerne fra Vejle Boldklub.

Det er ellers den soleklare forventning fra både omgivelserne og Hobro selv, at det bliver denne sommer, at sidste sæsons superligatopscorer skal videre i karrieren, men indtil videre er det rigtige tilbud udeblevet.

- Der har været lidt interesse frem og tilbage, men jeg er lidt usikker på, om der har været noget konkret bud, for i så fald har det ikke været stort nok til, at Jens (sportschef Jens Hammer Sørensen, red.) har gidet fortælle mig om det. Der har helt sikkert været henvendelser, men nok ikke med de summer, som Jens forventer, lyder det fra Pål Alexander Kirkevold.

Det betyder dog langt fra, at nordmanden nu har opgivet drømmen om et stort skifte denne sommer.

- Jeg må bare vise mig frem fra min bedste side her, for det vil bare være en bonus. Kan jeg score fire-fem mål i de tre-fire første kampe, bliver det nok bare en endnu højere hylde, jeg kan vælge klubber fra, siger Pål Alexander Kirkevold, der i sidste sæson scorede 22 mål i Superligaen.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...