Hobro IK

Kirkevold: Holder alle muligheder åbne

Topscoreren afviser ikke at blive i Hobro

Foto: Nicolas Cho Meier

Foto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:Pål Alexander Kirkevold spillede søndag måske sin sidste kamp i Hobro-trøjen, da Hobro trods en 3-2-sejr over SønderjyskE måtte se sønderjyderne løbe med det videre avancement i Alka Superligaens Europa League-playoff.

Sportschef Jens Hammer Sørensen har ikke lagt skjul på, at han forventer at sælge nordmanden i sommerens transfervindue, men hovedpersonen selv er ikke helt så sikker.

- Jeg ved ikke, om det her var min sidste kamp for Hobro. Der har været meget snak, men jeg kan først tage stilling til det, hvis der kommer et konkret tilbud på bordet. Jeg holder alle muligheder åbne, og kan alle parter blive enige, kan det godt være, at jeg skifter, men omvendt afviser jeg heller ikke at blive her, for jeg har det fantastisk i Hobro, siger Pål Alexander Kirkevold.

Pål Alexander Kirkevold scorede en enkelt gang mod SønderjyskE og nåede dermed op på 22 superligamål i denne sæson.

- Jeg har ikke haft tid til at tænke sig meget over det endnu, men lige siden jeg kom tilbage til klubben for halvandet år siden er det kun gået opad. Vi kan alle sammen være sindssygt stolte, for vi har præsteret meget mere, end mange havde forventet, siger Pål Alexander Kirkevold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst