Sport

Kirkevold: Nogle stressende dage

Hobros nye norske angriber var ét stort smil, da han landede i superligaklubben

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Bo

SKAGEN:Fredag middag sluttede Hobro IK’s sidste sommertransfer sig til superligaholdets træningslejr i Skagen. Efter to døgn, hvor han ikke vidste, om han var købt eller solgt, var det en lettet Pål Alexander Kirkevold, der dukkede op.

- Det har ikke været optimalt. Natten til tirsdag var det svært at sove, fordi jeg ikke anede, hvad der skete. Siden har jeg bare kunne vente, og det har været lidt stressende ikke at vide, hvor jeg skulle spille, siger den 24-årige norske angriber.

Først sent torsdag eftermiddag gav FIFA den nødvendige dispensation, så transferen fra Sandefjord i den norske Tippeliga kunne gå igennem, selv om den først blev registreret nogle minutter på den forkerte side af midnat mandag.

- Det er en stor lettelse og føles utroligt dejligt at være landet og møde de nye holdkammerater. Jeg er blevet taget godt imod og niveauet er højt, konstaterer Pål Alexander Kirkevold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst