Kirkevold: Overbevist om, at vi klarer den

Den norske angriber var ikke tilfreds med indsatsen mod FC Nordsjælland, men tror stadig på overlevelse

Foto: Bent Bach

Foto: Bent Bach

HOBRO:Med lørdagens 0-1-nederlag til FC Nordsjælland blev Hobro IK’s situation i bunden af Alka Superligaen yderligere forværret.

I bedste fald er der fortsat seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen efter denne runde er færdigspillet.

- Vi skal være skuffede over, at vi tabte, for det var en tæt kamp, som vi godt kunne have fået noget ud af. Det hele er lidt trist nu, men det er overkommeligt at hente seks point, for der er mange kamp endnu. Vi håber, at nogle af de andre resultater går vores vej, men ellers skal vi ikke bruge så meget tid på tabellen i øjeblikket. Vi skal holde fokus på os selv, siger den norske angriber Pål Alexander Kirkevold.

Hobro havde mod FC Nordsjælland håbet på en kopi af indsatsen i seneste hjemmekamp, hvor AGF blev besejret med 3-1, men det gear fandt Kirkevold og holdkammeraterne aldrig.

- Mod AGF kom vi utrolig godt fra start og kontrollerede det hele. I dag havde vi ikke den samme glød og gejst, men jeg kan ikke svare på hvorfor, siger Kirkevold.

Også i sin tidligere klub Sandefjord kæmpede Pål Alexander Kirkevold mod nedrykning, så han ved, hvad der venter ham og holdkammeraterne de kommende måneder.

- Jeg håber, at jeg har nogle erfaringer, som vi kan bruge i den her situation. Jeg er stadig overbevist om, at vi nok skal klare den, for vi har et hold med rigtig mange kvaliteter. Dem skal vi have frem nu, lyder det fra Kirkevold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.