Hobro IK

Kirkevold var sikker på puljesejren

Den norske topscorer var aldrig i tvivl om udfaldet af gruppespillet

Nordmanden tiljubles efter endnu en scoring. Foto: Lars Pauli

Nordmanden tiljubles efter endnu en scoring. Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Med storsejren på 4-1 over FC Helsingør mandag aften gik Hobro også forbi OB i den samlede tabel af de to grupper i Superligaens gruppespil. Der med har klubben sikret sig hjemmebanefordel - eller i hvert fald at slutte på hjemmebane i i de to kommende playoffrunder på vejen mod Europaplayoff.

Men det kommer overhovedet ikke bag på på Hobros norske topscorer Pål Alexander Kirkevold.

- Jeg var aldrig i tvivl. Lige siden, vi blev nummer syv i grundspillet, har jeg været overbevist om, at vi nok skulle ende højt, for vi blev altså også nummer syv af en årsag. Vi er det bedste hold blandt de otte, og det har vi bevist igen, siger nordmanden, der med tre scoringer mod Helsingør kom op 21 fuldtræffere i sæsonen.

- Det er da rigtig dejligt. Det var måske lidt på en billig baggrund i dag, fordi de spillede med så mange reserver, men så vidste jeg, at jeg havde chancen for at lave mål. Og jeg vil rigtig gerne være topscorer. For en angriber er det at lave mål, det ypperste, og hvis jeg ender som topscorer, så er det jo noget, der for altid vil stå i rekordbøgerne, når man kigger på sæsonen 2017-2018. Og det vil da være fedt, siger nordmanden.

Hobro møder SønderjyskE i de første playoffkampe. Første kamp spilles søndag i Haderslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.