Kisum: Meget skal blive bedre

Frederikshavn kan stadig blive skarpere foran mål

Tobias Kisum viste målnæse og sikrede sejren imod Rødovre. Arkivfoto: Bente Poder

Tobias Kisum viste målnæse og sikrede sejren imod Rødovre. Arkivfoto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks havde ikke de store problemer, da de lørdag aften bragte sig foran med 2-1 i semifinaleserien imod Rødovre med en sejr på 2-0 på hjemmebane,

Sejren kunne dog være blevet større, for Frederikshavn sad på kampen fra første face-off, men blev ofte bremset af en uhyre velspillende Sebastian Dahm i Rødovre-målet.

- Han er jo en god målmand, det må vi bare acceptere. Men der er også flere ting i vores spil, som vi kan forbedre, siger matchvinder Tobias Kisum, der langt om længe fik hul på bylden midtvejs i anden periode efter formidabelt forarbejde fra kædemakkeren Nicolai Meyer.

- Han gjorde det rigtig godt, og så var det jo bare at følge op, siger Tobias Kisum.

- Jeg mener stadig, at vi er favoritter, og vi er også det bedre hold spiller for spiller. Og vi må ikke lade det blive en sovepude, at vi nu er foran 2-1 i serien. Jeg synes, vi var gode til at holde dem væk fra målet i tredje periode, og et betød, at de aldrig rigtig blev farlige, siger han.

Tredjekæden har løftet sit niveau i serien mod Rødovre og har nu stået for scoringer i de to hjemmekampe.

- Vi har gjort det godt og har tegnet os for to mål. Men der også stadig ting i vores kæde, der kan gøres bedre, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.