Kitesurfer nedlægger van Persie på Ipanema

To hollandske VM-spillere blev ramt af en kitesurfer på stranden i Rio. Ingen kom alvorligt til skade.

Manchester United-angriberen Robin van Persie fik noget af en forskrækkelse, da han gik en tur på den berømte strand Ipanema i VM-byen Rio de Janeiro.

En kitesurfer ramlede ind i van Persie og den hollandske landsholdskammerat Daryl Janmaat, som begge blev involveret i uheldet.

De to hollandske fodboldstjerner blev sendt i sandet, men pådrog sig ikke alvorlige skader. Begge havde dog lidt hovedpine efter sammenstødet, fortæller en talsmand fra det hollandske fodboldforbund KNVB.

- Der er ingen grund til bekymring. Det er ikke noget alvorligt, bare et par skrammer, siger talsmanden.

Den hollandske VM-trup lader i øjeblikket op til fodbold-VM i Rio. Fredag spiller Holland sin første kamp mod de regerende mestre fra Spanien i Salvador.

- Kitesurferen var ved at ramme mig i hovedet. Han faldt ned lige ved siden af, hvor jeg stod. Det var skræmmende, men heldigvis skete der ingenting, siger Janmaat til tv-kanalen NOS.

Van Persie ankom til Brasilien i weekenden med lidt problemer i lysken efter sidste uges sejr over Wales i Amsterdam, så det ville være uheldigt, hvis en ny skade skulle slå ham ud af kurs.

Både van Persie og Janmaat forventes at starte inde i kampen mod Spanien, som i VM-finalen i Sydafrika for fire år siden vandt 1-0 efter forlænget spilletid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.