Kjær og Kahlenberg med i Wolfsburg-remis

Defensivt Wolfsburg-mandskab i nulløsning

Simon Kjær og Thomas Kahlenberg startede inde for Wolfsburg. Foto: Scanpix

Simon Kjær og Thomas Kahlenberg startede inde for Wolfsburg. Foto: Scanpix

AUGSBURG:De har begge været dømt helt færdige i den tyske klub VfL Wolfsburg, men de danske landsholdsspillere Simon Kjær og Thomas Kahlenberg er pludselig tilbage i varmen i bundesligaklubben.

Fredag aften var de begge med fra start, da Wolfsburg på udebane kæmpede sig til 0-0 mod Augsburg i en skrækkelig kamp, hvor gæsterne hverken ville eller kunne ret meget.
Efter sin overbevisende landskamp for Danmark i tirsdags var Simon Kjær altså med fra start for den tyske klub, hvor træner Felix Magath noget overraskende havde placeret ham på en uvant midtbaneplads.
At forsvarsspecialisten Kjær var placeret på midterfeltet viste klart, hvad træner Felix Magath var ude på.
Belært af sidste rundes 0-4-afklapsning mod Hannover handlede det kun om fight og primitivt spil hos Wolfsburg, hvor Kahlenberg optrådte som Kjærs makker midt på banen.
Kjær slap godkendt fra den uvante opgave. Som forventet med mere succes i nærkampene end i afleveringerne indtil han blev taget ud i de sidste minutter.
Kahlenberg fik 90 minutter på banen og skal være glad for, at han kom med ud efter pausen. Første halvleg var nemlig alt andet end opløftende for danskeren, der spillede sin første Wolfsburg-kamp siden maj 2011.
Men han samlede sig i anden omgang, fik styr på sine pasninger og var med et hovedstød nær ved at blive matchvinder.
For de to danskere bliver det nu en interessant uge. De var begge med til at stabilisere holdet, men Magath stiller næppe ligeså defensivt op, når Wolfsburg i næste weekend møder Greuther Fürth på hjemmebane.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.