Kjeldsen: Det var lidt noget rod

Nordjyden endte med en runde runde i et slag under par

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016. Golfspilleren Søren Kjeldsen på sidste runde under dette OL. Foto: Henrik Bo

RIO:På forhånd knyttede der sig et spinkelt medaljehåb til den nordjyske golfspiller Søren Kjeldsen ved OL i Rio de Janeiro, men det endte med en placering lidt bedre end midten i det 60 mand store felt, der bragte golfen tilbage på det olympiske program for første gang siden 1904.

Søren Kjeldsen lavede to birdies på de første ni huller søndag, men igen var 12. hul ond ved ham og han fik bogey både der og på 11. hul, inden han sluttede godt af foran tribunerne på 18. med en birdie efter et rigtig godt indspil.

- Jeg kan kun huske birdienpå 18, griner Søren Kjeldsen.

- Nej, generelt har det lidt været noget rod ligesom sidste uge i USA. jeg har prøvet at skrue lidt på de ting, jeg kunne, og jeg har arbejdet rigtig godt sammen med Alistair (caddy, red.). Spillemæssigt er der ting, som jeg skal have mere styr på. De sidste tre dage har været supergode, men første dag var jeg meget tung i det og kom ikke rigtig ud af startboksen, siger han.

- Men det har været solidt arbejde, og jeg synes, vi er et bedre sted, end før vi startede, og det er det positive, siger Søren Kjeldsen, der nu har søndag aften og mandagen fri, inden han tirsdag tager hjem til Danmark for at forberede sig til Made in Denmark, der indledes torsdag 25. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.