Kjeldsen: En helt ny følelse

Nordjyden kommer til Made in Denmark som en af favoritterne

Søren Kjeldsen fik overrakt en pris fra den nye direktør for European Tour, Keith Pelley, for at have rundet 500 turneringer. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Søren Kjeldsen fik overrakt en pris fra den nye direktør for European Tour, Keith Pelley, for at have rundet 500 turneringer. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

GATTEN:For et år siden dukkede den nordjyske golfspiller Søren Kjeldsen op til Made in Denmark mit i en af de største kriser i karrieren.

I år er billedet et helt andet. På den sidste dag i maj vandt han European Tour-turneringen i Dubai og bare ugen efter sikrede han sig andenpladsen i Nordea Masters i Sverige, og med et snuptag er han katapulteret tilbage blandt de 100 bedste i verden.

Derfor regner mange ham blandt favoritterne til den anden udgave af Made in Denmark i Gatten.

- Det er jeg kun glad for at høre, og havde du spurgt mig for en uge siden, ville jeg også være meget enig. Men fredag i sidste uge (til Major-turneringen US PGA Championships, red.) havde jeg en af de dage, som golfsporten giver en nogle gange, hvor tingene bare ikke ville fungere. Men spillet har generelt været godt, og jeg føler mig helt anderledes i stand til at levere, end jeg gjorde sidste år. Det er en helt ny følelse, siger nordjyden, der sidste år endte som nummer 15 i Gatten.

Turneringen er han turnering nummer 501 på European Tour, selvom han havde forsøgt at gøre mange krumspring for netop at få denne uges turnering til at blive nummer 500.

En teknikalitet i historiebøgerne betød dog, at Kjeldsen havde forregnet sig.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, når jeg nu havde gjort så meget for at kunne fejre jubilæet her. Men når det så er sagt, er jeg jo stolt over overhovedet at nå 500 turneringer. Og når jeg så runder de 1000, så holder vi en kæmpefest, griner nordjyden.

Søren Kjeldsen skal tidligt op torsdag, hvor han slår ud klokken 8.20 på 10. hul sammen med sidste års vinder Marc Warren og svenske Robert Karlsson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.