Kjeldsen holder sig til

Nordjyden gik tredje runde i et slag under par og tror stadig på muligheden

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016 i Rio de Janeiro. Golf er som noget nyt kommet på som på OL skemaet. Her er den nordjyske golfspiller Søren Kjeldsen på hul 18. Foto: Henrik Bo

RIO:Den nordjyske golfspiller Søren Kjeldsen kunne finde sit navn på en delt 24.-plads, da han kiggede på scoretavlen efter tredje runde af den olympiske golfturnering i Rio.

Nordjyden startede ganske som på fredagens runde ud som lyn og torden med birdies på både andet og tredje hul, og det lignede, at han for alvor havde tænkt sig at udnytte, at tredje runde i en golfturnering populært kaldes moving day.

Men nordjyden gik brat i stå med bogeys på fjerde og femte, men fandt siden stabiliteten i sit spil. En enkelt birdie på de sidste tre svære huller betyderm, at han kom rundt i et slag under par og dermed er to slag under par samlet for turneringen.

- Det var en okay solid runde, men jeg synes, at det blæste meget. Der er et par huller blandt de første ni, som jeg ikke får udnyttet, hvor man ellers har chancen, og så gør bogeyen på femte hul rigtig ondt, fordi det hul spiller så kort i dag, så det føles lidt som om, jeg mister to slag der, siger Søren Kjeldsen.

Selvom der er otte slag op til de førende, så har han endnu ikke opgivet håbet om olympisk metal.

- Man kan stadig hente meget - også på den her bane. Vi behøver jo ikke gå længere end en uge tilbage for at finde Jim Furyk, der skød 12 under par i sidste runde og gik fra næsten sidstepladsen og blev nummer fem. Jeg er otte slag efter, så der kan kan ske meget, hvis man først får det vendt over til sin fordel, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.