Kjeldsen leverer birdie-show og er tæt på toppen i Ohio

Danmarks for tiden bedste golfspiller er brandvarm og lavede hele ni birdies på tredje runde af PGA-turnering.

SCH†TZE RENƒ Foto: Free/Sch†tze Renƒ

SCH†TZE RENƒ Foto: Free/Sch†tze Renƒ

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen har gang i en af sin karrieres bedste sæsoner. Lørdag fortsatte han den gode stime ved at gå tredje runde i PGA-turneringen Memorial Tournament i Ohio i bare 64 slag - otte slag under banens par.

Med hele ni birdies og kun en enkelt bogey leverede Kjeldsen den bedste runde lørdag i et felt, der tæller blandt andre Jason Day, Jordan Spieth og Rory McIlroy, der ligger nummer henholdsvis et, to og tre i verden.

Alle tre verdensstjerner ligger nu bag Søren Kjeldsen i den samlede stilling, hvor nordjyden er 12 slag under par og indtager en delt ottendeplads.

Han er dog kun to slag efter de førende amerikanere William McGirt, Matt Kuchar og Gary Woodland, der alle er 14 slag under par.

41-årige Søren Kjeldsen var før turneringen nummer 42 på verdensranglisten. Dermed er der ikke langt op til nummer 31, som er Kjeldsens bedste placering nogensinde.

Vinderen af Memorial Tour kan foruden ranglistepoint tage en check på 1,53 millioner dollar med sig hjem. Det er over ti millioner danske kroner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.