Kjeldsen vil runde 500 turneringer i Himmerland

Søren Kjeldsen planlægger at have jubilæum i Danmark

Søren Kjeldsen håber på at holde jubilæum foran de mange tilskuere i hjemlandet. Arkivfoto: Henrik Bo

Søren Kjeldsen håber på at holde jubilæum foran de mange tilskuere i hjemlandet. Arkivfoto: Henrik Bo

KØBENHAVN:489 turneringer er det blevet til for Søren Kjeldsen på Europa Touren, og den rutinerede danske golfspiller satser på at jubilere på hjemlig grund.

Siden 1998 har Kjeldsen huseret på de europæiske golfbaner, og i august vil han meget gerne deltage i turnering nummer 500, så det passer med European Tour-turneringen Made in Denmark i Himmerland.

- Det tænker jeg meget på. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg prøver at time det, så det passer med en speciel turnering i mit dejlige hjemland, siger Kjeldsen.

Lagt program efter det

I denne uge var Kjeldsen på visit i København for at spille en showkamp med Anders Hansen forud for weekendens Made in Denmark Challenge, som er en del af European Challenge Touren.

- Mit program er lagt efter, at jeg kan ramme de 500 turneringer i Himmerland. Jeg har lige skrevet et meget kærligt brev til Paul Lawrie om, at jeg synes, han skal tage mig med i hans hulspilsturnering.

- Han skrev tilbage, at han ikke vidste, at vi var så gode venner, siger Kjeldsen med et smil.

Kollega er imponeret

Anders Hansen er imponeret over Kjeldsens kommende milepæl. Anders Hansen har selv spillet 404 European Tour-turneringer siden 1996.

- Det er en rigtig stor ting at nå 500 turneringer på Europa Touren. Det når jeg ikke. Det bliver i mit næste liv, lyder det fra Anders Hansen.

- Nej, jeg når nok 1000, før Anders når 500, spøger Kjeldsen.

Vil toppe over sommeren

Efter en mindre pause og en sæson uden de store resultater er det planen, at Kjeldsen vil toppe til sommer.

- Jeg skal spille de næste fem uger og glæder mig rigtig meget til det. Jeg har haft fri i to uger, siden jeg var i Kina. Og nu går turen til Europa, og det er typisk der, jeg spiller bedst.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Efter en lidt stille start på sæsonen er det min tid hen over sommeren, så nu kører vi på, siger Kjeldsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.