Kjellings karriere i Danmark er forbi

Seks år i dansk håndbold får en trist slutning for Kristian Kjelling, hvis knæ holder ham ude af slutspillet

Kristian Kjelling ser her i kamp for BSV mod sine tidligere holdkammerater fra Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Claus Søndberg

Kristian Kjelling ser her i kamp for BSV mod sine tidligere holdkammerater fra Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Claus Søndberg

BJERRINGBRO:Nordmanden Kristian Kjelling, der har en fortid i Aalborg Håndbold, er færdig i dansk håndbold, efter han blev skadet i sit comeback torsdag, da hans klub Bjerringbro-Silkeborg slog HC Midtjylland i slutspillets pulje 2.

Kjellings knæ gik af led efter 10 minutter på banen, og dermed er han ukampdygtig i mindst tre måneder, siger Bjerringbro-Silkeborg-træner Peter Bredsdorff-Larsen til DR.

- Vi ved, at knæet er gået af led. Men hvad der ligger af bagvedliggende skader, kan vi ikke sige endnu. Der er nemlig stor spændvidde på de skader, han kan have, og den tid, han kommer til at være ude. Han kan være ude mellem tre måneder og et år, så hans slutspil er helt sikkert forbi, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Hjem til Norge

Eftersom slutspillet er forbi for Kjelling, er karrieren i dansk håndbold det også. Efter sæsonen skifter Kjelling nemlig til Drammen i hjemlandet.

Den sidste sæson i Danmark har ikke været god håndboldmæssigt for Kjelling, der før torsdagens comeback havde siddet ude med en skade i fem måneder. Kristian Kjelling skannes fredag, hvor omfanget af knæskaden bliver præciseret.

Den dygtige venstreback skiftede til Aalborg Håndbold i 2009 efter ophold de spanske storklubber Portland San Antonio og Ademar Leon. I 2013 gik turen sydpå til Bjerringbro-Silkeborg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk