Klokkerholm

Klage over købmand

Genboer mener butik overtræder lokalplans bestemmelser

Den nye købmandsforretning i Klokkerholm har bl.a. sække med spagnum udenfor butikken. Privatfoto

Den nye købmandsforretning i Klokkerholm har bl.a. sække med spagnum udenfor butikken. Privatfoto

KLOKKERHOLM:Der står spagnum og andre varer oplagret udenfor den nye Super Best i Klokkerholm, og der er sat et skilt op på oversigtsarealet til Hellevad Kirke.

Beboere på Skansen overfor købmandsforretningen, mener at begge forhold er en overtrædelse af lokalplanen, og har sendt en klage med fotografier til Brønderslev Kommune.
- Vi vil gerne gøre opmærksom på at Super Best i Klokkerholm ikke overholder lokalplanen, hedder det i en kortfattet henvendelse, der blot er underskrevet "Beboerne på Skansen".
Planlægger Louise Rom Weikert, Brønderslev Kommune, har endnu ikke nået at se nærmere på henvendelsen, og har derfor ikke taget stilling til, om der er "kød" på klagen.
- Lokalplanen er ret restriktiv, fordi forretningen ligger nær kirken, oplyser Louise R. Weikert.
- Hvis der er hold i klagen, skal vi have købmanden til at anbringe tingene i overensstemmelse med planen. Det håber jeg man kan gøre på fredsommelig måde uden at skulle til at udstede påbud, tilføjer hun.
Forretningen hører under lokalplan 11-16, hvor paragraf 8.6 regulerer opsætning af fritstående skilte i nærheden af kirken.
Paragraf 9.2 fastslår, at "der kan opsættes varer, eksempelvis blomster, frugt m.v. ved indgangsparti under overdækket areal".
Købmand Martin Kærsgaard havde endnu ikke hørt om klagen , da NORDJYSKE Medier ringede til ham fredag.
Han ønskede derfor ikke at kommentere sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.