Klar bazar i Skelund

28 stande, når Bazar Skelund åbner på Solgården første gang 19. november

Makkerparret Jess Laursen (tv) og Jan Vestergaard har i fællesskab taget initiativ til Bazar Skelund, der tredje lørdag i hver måned får til huse i og omkring ridehallen på Solgården i Skelund.
Arkivfoto: Michael Bygballe

Makkerparret Jess Laursen (tv) og Jan Vestergaard har i fællesskab taget initiativ til Bazar Skelund, der tredje lørdag i hver måned får til huse i og omkring ridehallen på Solgården i Skelund. Arkivfoto: Michael Bygballe

Så bliver der marked, stemning og fest i ridehallen på Solgården i Skelund. Efter et ihærdigt forarbejde er det lykkedes makkerparret Jess Laursen og Jan Vestergaard at stable Bazar Skelund på benene, en fast månedligt tilbagevendende begivenhed for handelsfolk, professionelle såvel som private, har taget form. Første bazar bliver lørdag 19. november. I alt har 28 tegnet sig for en stand, og måske følger flere efter. Ideen med bazaren er både at skaffe omsætning i ridehallen og aktiviteter i lokalområdet. Debuten tegner rigtig godt med salg af fisk, grønt, tøj, træsko, smykker, blomster, fiskeudstyr, modetøj, brugt rideudstyr, gamle møbler, Toyota, pølser, malerier, glas, honning, garn, læder, vin, voksduge, outlet, bøger, trægulve, stearinlys, juleting, bamser, frugttræer og juletræer og motorcykler. Kultur- og fritidskonsulent Jens Lykke kommer og holder åbningstalen, og så vil der ellers blive budt på både mad og musik. Det første ved Torvegrillens transportable pølsevogn, det andet ved Casper Tonnisen, lokal musiker, der også spiller i bandet Ekstra Store Grønlandske Rejer. Efter planen skal der være bazar igen lørdag 17. december og lørdag 21. januar alle dage kl. 10 -15.