EMNER

Klar med digital selvbetjening

Fra 1. december skal borgerne på en række områder til at betjene sig selv

Arkivfoto

Arkivfoto

VESTHIMMERLAND:Fra 1. december skal borgerne på en række områder til at betjene sig selv. Vesthimmerlands Kommune lever fuldt ud op til de fællesoffentlige krav, og glæder sig til at hjælpe borgerne med hjælpe sig selv.

Vesthimmerlands Kommune er med til at tage det første store skridt, når en række offentlige selvbetjeningsløsninger nu skal anvendes frem for papirblanketter eller turen til borgerservicecentret. Mange borgere er allerede digitale, men med den nye lovgivning får alle der kan, et skub til at betjene sig selv.
De områder, hvor borgerne fremover skal betjene sig selv, er: Melde flytning Bestille nyt sundhedskort Bestille nyt EU-sundhedskort Søge om optagelse i dagtilbud Søge om optagelse i SFO Skoleindskrivning
”Mange danskere bruger allerede nu borger.dk og Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside, www.vesthimmerland.dk, fordi det er en nem og hurtig måde at få løst sine ærinder med det offentlige. Men vi skal have endnu flere til at bruge vores selvbetjeningsløsninger. Det er derfor vigtigt, at de borgere, der kan betjene sig selv digitalt, også gør det. Vi ser det som vores opgave at hjælpe borgerne i Vesthimmerlands Kommune, så endnu flere fremover oplever den digitale kommune”, fortæller Borgmester Knud Kristensen.
I den kommende periode vil der være et stigende fokus på digital selvbetjening og Vesthimmerlands Kommunes Borgerservice står selvfølgelig klar til at hjælpe.
”Vores borgere skal i stigende grad kommunikere med det offentlige over nettet. Det er vores opgave, at ingen bliver ladt i stikken, hvis de synes, at det med it er svært. Mange vil gerne, men behøver hjælp til at komme i gang. Her er vi klar til at hjælpe”, fortæller chef for Borgerservice, HR og Kommunikation, Janne Dinesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.