Aså

Klar med havnefestival

Festivalen afvikles i weekenden 22-24. juli

Der bliver igen havnefestival.  Arkivfoto

Der bliver igen havnefestival. Arkivfoto

ASAA:Efter sidste års massive regnvejr ved Asaa Havnefestival har nogen måske været i tvivl om, om der blev en Havnefestival i år. Selvfølgelig gør der det og Asaa Boldklub er for femte år vært ved arrangementet, der i år finder sted i dagene 22.-24. juli.

- Efter sidste års voldsomme regnskyl har vi valgt at flytte lidt rundt på blandt andet placeringen af det store festtelt. Det flyttes i år over til det nordre havnebassin, fortæller Jørgen Mortensen fra havnefestival-udvalget. Her er der et mere jævnt areal, hvilket mange af vores gæster sikkert vil sætte pris på.

- Vi har hidtil haft vores spisested placeret i det gamle auktionshus. I år har vi valgt at sætte et telt på havneområdet i stedet. Disse ændringer af indretningen vil også være med til at aktiviteterne fremstår som en mere samlet enhed.

Programmet for de tre dage er endnu ikke helt fastlagt, men der vil fredag være syng-sammen aften på havnefronten. Her kan man opleve De Småborgerlige Gårdsangere og et kor fra Dronninglund. Så vi skal alle synge dejlige sommersange og festlige sømandsviser og mon ikke også Asaa-sangen er på programmet.

- Aftenen vil blive afsluttet med fakkeloptog på kajen, hvorefter flaget vil blive spillet ned. Aftenens program vil blive bundet sammen af Birthe Børsting. Vi håber at se rigtig mange mennesker på havnen denne aften. Der vil naturligvis blive mulighed for at købe lidt forfriskninger som øl, vand og hjemmebagt kage så stemmen kan holdes klar til sang, mens udsigten over havnen og Kattegat nydes.

Lørdag vil være i musikkens tegn med musik på havnen og stort teltbal om aftenen med fællesspisning og ”sladderbænk”. Søndag vil der som tidligere år være Smagens Dag. Begge dage vil der endvidere være forskellige underholdende indslag for både børn og voksne

- Så følg med her i avisen de næste uger, hvor I vil kunne læse mere om disse to dage, lyder det fra Jørgen Mortensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.