Klar på brydemåtten

Målet for FfI’s Johan Haaber er de nordiske mesterskaber

Johan Haaber fra FfI’s brydeafdeling er fast mand på juniorlandsholdet.Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Johan Haaber fra FfI’s brydeafdeling er fast mand på juniorlandsholdet.Foto: Kurt Bering Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Brydesæsonen indledes for alvor lørdag i Nykøbing Falster med Bjørne Cup, men FfI må undvære klubbens bedste kort, Johan Haaber, der har beskadiget en arm og skulderen, men alligevel sender frederikshavnerne syv brydere til stævnet.

Således stiller blandt andre Johans lillebror, Jonas, op i 59 kilo dreng. Udover Johan Haaber er der også afbud fra en skulderskadet Asbjørn Jensen.
- Vi har ellers fået en fin start på sæsonen med omkring ti nye brydere i alderen 6-10 år, fortæller træner Mark Kristensen.
FfI satser i sæsonen især på Johan Haaber, der bliver juniorbryder til nytår, samt de fire ungdomsbrydere, Jonas Haaber, Nicklas Christensen, Asbjørn Jensen og Simon Jensen.
- De er alle fire begyndt at snuse til det danske landshold for ungdoms og drenge og er med i det arbejde, der foregår i kredsen, fortæller Mark Kristensen.

Haaber på juniorlandshold

Samtidig har klubben Johan Haaber som fast mand på det danske juniorlandshold, hvor han betragtes som værende blandt de bedste.

- Johan var med ved EM for ungdomsbrydere i Polen i sommer, men desværre blev det kun til en enkelt kamp ved den lejlighed, siger Mark Kristensen, der var med som træner.
- I denne sæson er det store mål for Johan at komme med til de nordiske mesterskaber for juniorer i maj, men forinden kan han forhåbentlig være med til at sikre FfI en god placering ved hold-DM for ungdom og junior i Frederiksværk.
- Sidste år blev vi nummer to, så der er noget at leve op til, slutter FfI-træneren.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk