Thisted

Klar til år 2 i Spillestedet Thy

Thys regionale spillested har foreløbig 31 koncerter på programmet for det kommende halvår

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sort Sol - i Spillestedet Thy i foråret.

THY:Ovenpå de 48 rytmiske koncerter i andet halvår af 2017 er der lagt lidt mere luft ind i Spillestedet Thys kalender for de kommende måneder. Men der vil stadig være masser af tilbud for thyboer med lyst til en omgang levende rock, jazz, pop, folkemusik og det, der ligner.

Sammen med foreningerne bag det regionale spillested har lederen, Kennet Bøgehøj, indtil videre plottet 31 begivenheder ind for de kommende fem måneder.

- Det var nok lidt for intensivt i efteråret for både de frivillige og for publikum. Men folk skal også vænne sig til, at der er kommet en anden intensitet i musiklivet, siger han.

Kennet Bøgehøj tiltrådte i februar 2017 som leder af spillestedet, der blev en realitet, efter at Thy året før var udpeget som hjemsted for et af 18 regionale spillesteder med støtte fra Kulturministeriet.

Målet er 75 koncerter pr. år. Med 76 i 2017 blev det godt og vel nået i spillestedets første år. Der blev ikke solgt lige mange billetter til alle koncerterne - det har svinget fra nul til til 550.

Blandt topscorerne var koncerten med de lokale Jonah Blacksmith først på året i Thisted Musikteater, mens det var et amerikansk band, Minden, som solgte nul billetter. Også til andre koncerter har billetsalget været beskedent. Men det er netop ideen med de regionale spillesteder, at der skal være plads til de ting, som ikke trækker det store publikum, understreger Kennet Bøgehøj:

- I alt har vi haft omkring 6000 betalende gæster til de 76 koncerter, og det er rigtig godt.

I det kommende halvår er der tæt på udsolgt til koncerten med Sort Sol 24. marts, men også til en jazzkoncert med Chris Minh Doky er der godt gang i forsalget.

Det samlede program for foråret offentliggøres i løbet af den kommende uge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.