Klar til at renovere og bygge nyt

Boligselskabet Alabu vil inden længe begynde at renovere lejlighederne i 9210. Samtidig er der masser af nye projekter på vej, blandt andet boliger til flygtninge, som i øjeblikket bliver projekteret.
1. december 2016 08:30

Alabu Bolig har indgået en aftale med selskabet KAAI, der skal rådgive boligselskabet omkring nybyggeri og renovering i de kommende fire år med en estimeret værdig på omkring 500 millioner til en milliard kroner.

Ifølge direktør i boligselskabet Alabu Bolig, Klaus Ringgaard, vil der være mange opgaver, der skal løses. Ikke mindst i 9210, hvor Alabu Bolig inden længe går i gang med at renovere lejligheder.

- 300 boliger skal renoveres over de næste fire til fem år, fortæller Klaus Ringgaard. Alabu Bolig har cirka 6.000 almene boliger, men endnu flere er på vej. Allerede i 2017 vil Alabu begynde byggeriet af 450 nye lejligheder.

- Der mangler billige lejligheder i Aalborg, og de skal i første omgang primært bruges til flygtninge, direktør fortæller Klaus Ringgaard, der regner med, at lejlighederne vil stå færdige i 2018. Gori

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...