Erhverv

Klar til at støtte gode ideer med 50 mio. kroner

Ny pulje skal skabe udvikling i det tidligere Nyfors-område

Keld Ahlmann, næstformand for SE Vækstpulje Nyfors: - Vi har allerede modtaget de første ansøgninger.

Keld Ahlmann, næstformand for SE Vækstpulje Nyfors: - Vi har allerede modtaget de første ansøgninger.

JAMMERBUGT:Bor man i det tidligere elselskab Nyfors’ forsyningsområde, og har man et godt projekt, der kan skabe udvikling, så har man nu fået en nærliggende mulighed for at få penge til at realisere projektet.

En ny pengepulje er nemlig opstået som følge af fusionen mellem Nyfors og SE. Puljen er på 50 millioner kroner, som uddeles med op til 5 millioner kroner om året de næste 10 år. Pengene går til almennyttige formål, lige fra nyt tag på spejderhytten til et avanceret forskningsprojekt.

SE Vækstpulje Nyfors er det officielle navn på puljen, som blev oprettet som en del af fusionsaftalen mellem Nyfors og SE.

- Vi har allerede modtaget de første ansøgninger. Der er ikke nogen begrænsning for, hvor stort eller småt et beløb, man kan søge. Blandt de områder, vi støtter, er innovative virksomheder, der skaber arbejdspladser, foreningsliv, idræts- og kulturliv, forsknings- og formidlingsprojekter samt uddannelse, oplyser Keld Ahlmann, næstformand for puljen.

Både virksomheder, foreninger og privatpersoner kan søge om støtte. Max-støttebeløbet for et enkelt projekt er 15 procent af puljens kapital. Der kan søges tre gange om året.

Det tidligere Nyfors-område dækker Jammerbrugt Kommune og den vestlige del af Brønderslev Kommune. abild

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst