Klar til finalen i fødevarepris-dyst

Måske vinder denne spegepølse med den interessante ingrediens hamp.
4. oktober 2016 07:49

De 16 mest velsmagende, innovative danskproducerede fødevarer er nu udpeget til finalen i Salling Fødevarepris 2016.

Om vinderen bliver fx hampespegepølse, gletsjer-gin eller citron-perler af tang, afgøres af dommerpanelet med bl.a. stjernekokkene Paul Cunningham og Jesper Koch.

Kunderne er inviteret på smagsprøver og en snak med producenter og dommere.

Det sker i Salling i Aalborg torsdag den 13. oktober, hvor finalen afvikles fra 15-17.

Blandt finalisterne er hampespegepølse og hampesmåkager, citron-perler af tang og gin lavet af gletsjer-is, men også noget så klassisk som rabarbertrifli efter bedste bedstemor-opskrift, men i en ny to go-version.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...