Klar til finalen i fødevarepris-dyst

Måske vinder denne spegepølse med den interessante ingrediens hamp.

Måske vinder denne spegepølse med den interessante ingrediens hamp.

De 16 mest velsmagende, innovative danskproducerede fødevarer er nu udpeget til finalen i Salling Fødevarepris 2016.

Om vinderen bliver fx hampespegepølse, gletsjer-gin eller citron-perler af tang, afgøres af dommerpanelet med bl.a. stjernekokkene Paul Cunningham og Jesper Koch.

Kunderne er inviteret på smagsprøver og en snak med producenter og dommere.

Det sker i Salling i Aalborg torsdag den 13. oktober, hvor finalen afvikles fra 15-17.

Blandt finalisterne er hampespegepølse og hampesmåkager, citron-perler af tang og gin lavet af gletsjer-is, men også noget så klassisk som rabarbertrifli efter bedste bedstemor-opskrift, men i en ny to go-version.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.