Klar til finalen om Thymesterskabet

Thisted FC og Hanstholm IF mødes onsdag i finalen om Thymesterskabet

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted har vundet de seneste ni udgaver af Thymesterskaberne, men Hanstholm har muligheden for at stoppe denne stime.

HØRDUM:Der var sommer og glade dage i Hørdum, da finalisterne i dette års Thymesterskaber skulle findes.

Det altid stærke mandskab fra Thisted tog sig af den ene plads i den eftertragtede finale efter en sejr i den ene af de to puljer, hvor også Frøstrup/Hannæs, Hurup og arrangørerne fra Koldby/Hørdum var med.

Sejren blev grundlagt i blandt andet en kamp mod Koldby/Hørdum, hvor Thisted vandt med hele 8-1.

Det høje antal scorede mål skyldtes blandt andre Micky Berg, der sammen med Sune Brink fra Nors topper topscorerlisten med seks mål.

Hanstholm imponerede

Hanstholm, der siden sidste sæson har rustet gevaldigt op i truppen, tog sig af sejren i den anden pulje, hvor de på papiret ellers var underdogs sammen med Midtthy mod serie 2-mandskaberne fra Vestthy og Nors.

Sidstnævnte var modstanderne for Hanstholm i den sidste puljekamp, hvor vinder ville gå i finalen mod forhåndsfavoritterne fra Thisted.

Hanstholm vandt den spændende puljefinale med 3-1, og finalisterne var dermed fundet.

- Det har været de to bedste hold i turneringen, så det er helt fair, siger Carl Møller, der har været en af hovedaktørerne bag hele arrangementet.

Fantastisk stemning

Efter 12 spillede puljekampe på Hørdum Stadion var arrangørerne godt tilfredse med, hvad de havde set.

- Det er simpelthen gået så smadderfedt. Der har været godt med tilskuere og god ro og orden, siger Carl Møller, der især roser tilhængerne fra Hanstholm for det flotte fremmøde til kampene.

Også på banen har det været styr på sagerne, og holdene har trods lokal rivalisering været gode mod hinanden i kampens hede.

- Der var en enkelt Hanstholmsspiller, der kom til skade, men ellers har vi været forskånet. Jeg synes, at kampene er blevet spillet meget fair, siger Carl Møller.

Finalen mellem Thisted og Hanstholm bliver afviklet onsdag klokken 18.30 på Hørdum Stadion.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.