Klar til Frivillig Fredag

Frivilliges indsats fejres fredag 30. september

Emma Toftelund Poulsen
Styringsgruppen for Frivillig Fredag er gået i gang med planlægningen til fejring af de frivillige og deres arbejde fredag 30. september.Foto: Privat
Morsø 6. september 2016 13:49

NYKØBING: Frivillige og deres uundværlige indsats fejres fredag 30. september, når der i hele landet bliver afholdt Frivillig Fredag fra kl. 16 til 20.

- Det handler om at ankerkende og fejre frivilligheden. Mors er jo Foreningsdanmarks vugge, og vi har en del at vise frem, siger Charlotte Kristensen Heide, der er frivillighedskoordinator i Morsø Kommune.

På Mors er rammerne Morsø Folkebibliotek, og der er nedsat en styringsgruppe, som skal arrangere Frivillig Fredag. Styringsgruppen består blandt andet af repræsentanter fra Frivilligcenter, Lungesagen, Parkinsonforeningen og Jyske Bank Arena samt en af øens unge musikere, Markus Brandt.

Charlotte Kristensen Heide løfter allerede nu lidt af sløret for, hvad der skal ske til Frivillig Fredag.

- Vi holder et aktivitetsshow, hvor grupper og foreninger bliver præsenteret på den røde løber, og vi står klar med åbne arme for at tage imod tilmeldinger. Det er ganske gratis, og der er allerede 25-30 aktører, som har tilmeldt sig, siger hun.

Ønsker man at tilmelde sin forening eller gruppe, kan man kontakte Charlotte Kristensen Heide på telefonnummer 21182206.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...