Klar til hård konkurrence

Unge er med på Ordkraft

Holdet i Flash Mob er klar til konkurrencen. Arkivfoto: Jan Pedersen

Holdet i Flash Mob er klar til konkurrencen. Arkivfoto: Jan Pedersen

BRØNDERSLEV:Også i år er unge mellem 15 og 18 år fra Brønderslev med på Ordkraft. Sidste år deltog de unge i Poetry Slam, hvor Brønderslev Gymnasiums kandidat fik en delt førsteplads. Det er Brønderslev Bibliotek og Inger Aarup-Kristensen, der står bag arrangementet, og de unge mødtes på biblioteket.

I år er temaet ord og de unge skulle lave en happening, få den optaget og to uger før Ordkraft bliver den lagt på YouTube. Alle bidrag vises på Ordkraft og her kåres vinderen fredag 19. april.

Malene Boulous, der går i 9. klasse på Hedegårdsskolen og i fritiden er bogopsætter på Brønderslev Bibliotek er en af idemagerne blandt Flash Mob indslaget fra Brønderslev. Hun så plakaterne med opfordringen og blev straks fyr og flamme og fik fat i andre unge til at være med..

- Flash Mob har været rigtig sjovt og noget helt nyt. Der en mærkelig fornemmelse at stille sig op lige midt i et supermarked og danse til høj musik, når ingen aner det skal foregå, udtaler Malene Boulous.

- At Flash Mob i Brønderslev blev med en happening med dans skyldes at Malene Boulous og flere på holdet har gået til dans og gerne udtrykker sig gennem dans og musik. Med dansen har de villet udtrykke ”Hvor hårdt ord rammer”. De unge valgte selv musik, udtryksform, dansetrin og alt andet. Der var hjælp at hente fra fire kunstnere og Malene Boulous fortæller, at de var rigtig gode under hele forløbet, gav masser af inspiration, men lod de unge selv beslutte.

De unge fik lov til at vise deres Flash Mob for de intetanende kunder i supermarkedet Løvbjerg lørdag 23. februar, hvor det vakte stor begejstring.

- Vi glæder os rigtig meget til at være med på Ordkraft, og se vores indslag, der er filmet af professionelle fotografer. Vi håber, at vores klassekammerater også får fri til at tage med ud på Ordkraft. Vi er selv tilfredse med vores video, og håber at vi får en rigtig god placering, siger Malene Boulous optimistisk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.