EMNER

Klar til julehjælp

Dansk Folkehjælp Vesthimmerland er forberedt på julen

Formand Herdis Brix og bestyrelsesmedlemmerne Pia Nikolajsen, Ebbe Helenius og Lissy Utzen, alle Aars, gør klar til juleindsamling.

Formand Herdis Brix og bestyrelsesmedlemmerne Pia Nikolajsen, Ebbe Helenius og Lissy Utzen, alle Aars, gør klar til juleindsamling.

AARS:Selv om der stadig er over en måned til jul, har Dansk Folkehjælps Vesthimmerlands-afdeling startet årets juleindsamling. Og afdelingen har en ganske særlig grund til at lade nisserne komme til Aars allerede nu.

- Vi skal nemlig gennem flere faser i bestræbelserne på at give enlige kontanthjælpsmodtagere med børn en julekurv med to gavekort til vintertøj og legetøj, fortæller formanden for Dansk Folkehjælp Vesthimmerland, Herdis Brix, Aars.
Sidste år lykkedes det med nød og næppe afdelingen at få indsamlet 57.500 kr., så alle 115 godkendte ansøgninger kunne imødekommes, og julekurvene kunne uddeles op til jul. Derfor tog bestyrelsen forleden hul på indsamlingen af penge i raslebøsser og salg af Julekurv-diplomer til virksomheder, forretninger, firmaer og andre donorer, som vil støtte det gode formål.
Enlige kontanthjælpsmodtagere med børn kan inden den 1. december ansøge om julekurven. Ansøgningsskema kan fås på www.folkehjaelp,dk eller hos lokalformand Herdis Brix. Når ansøgningen er modtaget, bliver den sendt til kommunen, som attesterer, at ansøgeren er kontanthjælpsmodtager og forsørger.
- Alle bidragsydere kan være sikre på, at hver krone går ubeskåret til julehjælpen. Vi mærker, at fattigdommen har bidt sig fast hos de mennesker, som i forvejen har mindst. Børnene fra disse hjem kan ikke forstå, hvorfor der ikke er råd til at fejre julen. Derfor er det ikke forkert at sige, at vi navnlig gør jule-indsatsen for børnenes skyld, understreger Herdis Brix.
Dansk Folkehjælp Vesthimmerland har også i år indgået samarbejde med 3F Midtfjord om juleindsamlingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.