Klar til marked

Jerslev står på den anden ende fredag, lørdag og søndag

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JERSLEV:Fredag går det løs. Jerslev Marked åbner officielt - og frem til søndag aften er der mulighed for at gå på opdagelse hos kræmmerne, få lattermusklerne rørt i tivolis forlystelser, deltage i ølteltets fester, prøve lykken i tombolaen, slappe af over en omgang markedsmad og nyde tre dage fyldt med underholdning for både børn og voksne.

- Vi glæder os til et godt marked. Vores fællesskabsånd er i top, og nu skal vi give den gas. Vi vil gerne give gæsterne en god oplevelse - og tjene nogle penge til foreningerne i Jerslev, fortæller Vivi Petersen og Charlotte Stisen, der er aktive i markedsudvalget.
Vivi og Charlotte understreger dog, at der fortsat er mulighed for at give en hjælpende hånd med på markedet. Så borgere der kan afse et par timer til fællesskabet, er meget velkomne til at kontakte markedsudvalgets folk.
Fredag aften spiller Sixpack og LeFreak op til gedigent markedsbal i teltet - og lørdag aften slår Fenders tonen an til fest under teltdugen.
Der er en lang række aktiviteter på programmet for børn og voksne.

Hvis vejret tillader det, vil markedet i år får besøg af et firma, der tilbyder helikopterflyvninger over markedspladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden