Klar til messen, der støtter idrætten

For sjette gang arrangerer IF Nordmors Erhvervsmesse i Sejerslev. Det sker næste weekend

Erhvervsmessen i Nordmors Hallen plejer at være et tilløbsstykke. Arkivfoto: Poul Erik Bilstrup

Erhvervsmessen i Nordmors Hallen plejer at være et tilløbsstykke. Arkivfoto: Poul Erik Bilstrup

SEJERSLEV:Hvert andet år i november er der en hel masse mennesker på Nordmors, som knokler løs for en god sag: Erhvervsmessen i Nordmors Hallen i Sejerslev arrangeres af IF Nordmors, og overskuddet går udelukkende til at støtte op om foreningens idrætsaktiviteter.

I år finder erhvervsmessen sted 14. og 15. november. Som altid er det foreningens fem personers festudvalg med Gerda Kær i spidsen, som samler trådene.

- Jeg har talt op, at vi har omkring 60 mennesker i sving med arrangementet. Og så har jeg slet ikke nævnt de 35 damer, der frivilligt bager kager til Nordmors’ største kagebord om lørdagen, siger Gerda Kær.

Det er sjette gang, der afvikles Erhvervsmesse i Nordmors Hallen.

- De første gange holdt vi messe hvert år, men vi fandt ud af, at det er for stor en opgave at påtage sig årligt. Så de sidste tre gange har messen været holdt hvert andet år, siger Gerda Kær.

Størstedelen af pengene kommer ind gennem salg af stande, og der er rift om pladserne, idet flere står på venteliste til en stand. 35 erhvervsdrivende har købt sig en plads til at fremvise og sælge de produkter, som hver især er specialister i.

- Vi håber selvfølgelig, at rigtigt mange vil besøge os i weekenden, så vi kan skabe et stort overskud til foreningen, siger Gerda Kær.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.