Klar til nye hammerslag

Efter kun halvanden måneds træning forsøger Hobro-bokser at forsvare JM-titel

Carsten Hammer Sørensen (t.h.) sigter mod sin sjette JM-titel. Foto: Claus Søndberg

Carsten Hammer Sørensen (t.h.) sigter mod sin sjette JM-titel. Foto: Claus Søndberg

AARHUS:Hans sæson har kun varet halvanden måned, men Hobro-bokseren Carsten Hammer Sørensen er alligevel optimist, når han i weekenden forsøger at slå sig til tops ved de jyske mesterskaber for fjerde gang i træk og sjette gang i alt.

- Jeg indledte først forberedelserne i begyndelsen af januar, da jeg vendte hjem fra mit job for militærpolitiet på NATO’s hovedkvarter i Bruxelles, men efter intensiv træning føler jeg mig pænt rustet til JM, siger den 27-årige weltervægter, der i sin enlige kamp undervejs har pointbesejret en anden JM-deltager, fynboen Mikkel Nielsen, ved et stævne i Haderslev.

Weltervægt er stævnets største klasse med syv deltagere, og den forsvarende mester peger på den 19-årige aarhusianer Mohamed Adel som den største trussel.

Pandrup-optimisme

Pandrup Bokseklub satser på at gentage succesen fra i fjor, da tre DM-titler og en sølvmedalje indbragte hæderen som bedste klub.

Af sidste års tre mestre er Brian Brix og Jesper Christensen stoppet, mens Jim Andreasen rykker fra letsværvægt op i sværvægt, hvor Nyborg-bokseren Egon de Souza Jakobsen er eneste forhindring.

- Jim Andreasen får guld, medmindre han vælger at spille skak, lyder det bombastisk fra sportschef Søren Larsen.

- Uden at forklejne modstanderen bør Jim Andreasen være en klasse bedre og bevise, hvorfor unionen satser på ham til OL i Rio i 2016.

Selvtilliden er i top hos 19-årige Jim Andreasen, der for en måned siden vandt en turnering i Norge efter sejre over både Norges og Sveriges førende sværvægter.

Også Pandrups talentfulde bantamvægter Frederik Jensen og supersværvægteren Kasper Bertelsen er ifølge sportschefen gode bud på en JM-titel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.