Klar til rock i Fjerritslev

Fem idrætsforeninger er lørdag klar på Dyrskuepladsen i Fjerritslev til at tage imod gæsterne til VesterhavsRock 2010. Søren Mortensen håber, at sidste års besøgstal på 2800 bliver overgået.

Michael Christiansen
Peter Hansen (th), salgsassistent hos Carlsberg Danmark, havde 30.000 kroner med til VesterhavsRock fra Carlsbergs Mindelegat. Formand Søren Mortensen tog imod pengene i en pause under klargøring af festpladsen. Foto: Michael Christiansen
EMNER 6. august 2010 14:58

- Der er lovet godt vejr, og pladsen er i orden med flere nyheder. Vi har fået"rigtige" toiletter i år, der er indrettet et kombineret cigar- og cognactelt, og så er indgangen flyttet, så alle gæsterne kommer fra Brøndumvej gennem skoven. Lokale orkestre får lov at trykke den af fra den store scene fra kl. 12 til 14, hvor Magtens Korridorer overtager. Derefter følger Die Herren, Le Freak, Rasmus Seebach, inden Nik & Jay lukker og slukker. VesterhavsRock 2009 gav et overskud på 449.000 kroner til de fem arrangerende foreninger: Fjerritslev Badmintonklub, Fjerritslev tennisklub, Fjerritslev Gymnastikforening, Fjerritslev Idrætsforening Håndbold, og Fjerritslev Idrætsforening Fodbold.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...