Jerslev

Klar til selvforsvar

12 drenge og piger legede med kampsport

Nu kan deltagerne i sommerskolen forsvare sig selv. Privatfoto

Nu kan deltagerne i sommerskolen forsvare sig selv. Privatfoto

JERSLEV:Forleden var der samlet 12 unge til selvforsvar i SparV-hallen i Jerslev, JSI-Gymnastik, Line Pølund og Søren Christensen havde inviteret til sommerskole

12 forventningsfulde unge drenge og piger mødte ind til en prøvetræning hvor de legede med kampsport. Der blev arbejdet med teknikker hvor eleverne lærte at frigør sig fra forskellige overfald, kvælergreb, slag, håndledslås/føregreb.

Der blev også tid til at kæmpe mod hinanden og dyrke nogle forskellige teknikker til at afværge et angreb samt snakke om, hvad men egentlig må, hvis uheldet er ude og der sker overfald.

Eleverne fik også afprøvet forskellige faldteknikker så de ikke slår sig hvis de bliver væltet omkuld i skolegården eller på gaden. Ind imellem de forskellige øvelser var der plads til forskellige kampsportsrelateret lege, som bruges til at vænne eleverne til, at kampsport er en kontaktsport, hvor der skal kæmpes men også tages hensyn til de andre så det er sjovt for alle.

- Alt i alt blev det en dejlig formiddag hvor det ”kun” blev til en mistet tand (den skulle ud) og en brækket arm (den var dog medbragt hjemmefra), lyder det fra Line Pølund og Søren Christensen.

- Vi sluttede efter to en halv times træning, godt svedige og trætte, men en god fornemmelse af hvad kampsport er, så må vi se i september hvor mange der syntes det var så sjovt at det lige er det de vil gå til men håber at se rigtig mange af de dygtige kæmpere der gik til opgaven med stor iver.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.