Klar til super nyt år i City

150 detailhandlere fra City holdt en lille aktiv pause midt i juletravlheden for at kigge ind i det nye år ved årsmødet i Aalborg City i aftes. Foto: Michael Bygballe
1. december 2016 08:30

Med blot 24 dage til jul er vi i en periode, hvor der er tempo på i alle detailbutikker i Danmark.

Men juletravlheden til trods havde 150 medlemmer af Aalborg City alligevel valgt at tage en arbejdspause for at kigge ind i det kommende år.

Det skete onsdag aften, hvor Cityforeningen holdt sit traditionsrige årsmøde.

Formanden for Aalborg City Nils Andersen bød medlemmerne velkommen inden for og direktør Flemming Thingbak fulgte trop og åbnede den ene vindue efter det andet til 2017.

Nogle af vinduerne indeholdt events, der har stærke rødder, mens andre pegede frem mod events, der kan ende med at blive stærke og traditionsbundne aktiviteter for City-butikkerne.

En af årets kæmpe satsninger bliver dog uden sidestykke en enkeltstående event - nemlig DGI’s Landsstævne i slutningen af juni og begyndelsen af august.

- Landsstævnet bliver ubetinget en aktivitet, hvor vi vil lægge mange kræfter. Der kommer i tusindvis af deltagere og tilskuere og det giver os en kæmpe mulighed for at skabe goder rammer for oplevelser i City, fortalte Flemming Thingbak.

Butikkerne vil eksempelvis holde åbent til 21 undtagen søndag - for at imødekomme den store aktivitet i centrum af Aalborg.

- Vi arbejder desuden på at få en række butikker til at være DGI-ambassadører - butikker, hvor interesserede kan komme inden for for at få mere viden om dagens program, siger direktøren.

Eventchef Søren Thorst fra Aalborg Kommune og DGI’s eventkoordinator Susan Tøttrup deltog også i onsdagens årsmøde og bidrog med yderligere oplysninger om landsstævnet og afviklingen i centrum af Aalborg.

Men 2017 er jo langt mere end DGI-stævnet og faste events som day&night, Aalborg i rødt, Black Friday og julemarkedet.

Det er også en fortsættelse af dette års nyskabelser, som blandt andet månedens butik.

- Det har været en super aktivitet, hvor kunderne har været aktive i forhold til at vælge månedens vinder. Så den ide holder vand og fortsætter også ind i 2017, fortalte Flemming Thingbak.

Det gør Blå Mandag også, men i en revitaliseret form med Kedelhallen som omdrejningspunkt. Her bydes der på fælles morgenmad og et hav af oplevelsesaktiviteter gennem hele dagen

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...