Klar til tre dages folkefest

Åsen Folkefest med masser af aktiviteter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:Fra torsdag til og med søndag slår Åsen Teater dørene op til den fjerde udgave af Åsen Folkefest.

Der bliver taget fat i kunsten som den er lige nu, og deltagerne er med hele vejen. Inspirationen kommer fra den amerikanske festival, “Burning Man”, hvor deltagerne også er aktive. Åsen Folkefest er tre travle døgn med workshops, koncerter, danse- og teaterforestillinger, street art, kogekunst, sang og bal. Det er denne gang de unge selv, der står for planlægningen af festivalen.

- Vi synes, det er vigtigt, at de unge får erfaring med, hvordan sådan noget fungerer, siger Lars Olsen og Birthe Rosenfeldt fra Åsen Teater. Vi er helt trygge ved, hvad de unge finder på, faktisk håber vi på overraskelse.

En gruppe på en 15-20 unge planlæggere har været i gang i vinter med at forberede Åsen Folkefest.

Helene Harslett Petersen arbejder til daglig som fuldmægtig i Forsvarsministeriet:

- Det her er en anden måde at være sammen på. Man kommer ud af de faste former og laver noget andet end til hverdag, og så er der rum og overskud på Åsen”, siger hun.

- Vi er glade for, at de unge er så engagerede. Der vil blandt andet være en direkte bus fra Hovedbanegården og til Åsen. siger Lars Olsen fra Åsen Teater.

Deltagerne er i høj grad unge, som også kommer fra Nordjylland, men som nu er i færd med at uddanne sig i København og Aarhus. Interessen for at deltage er stor.

Åsen Folkefest har længe været udsolgt, hvad partout-billetter angår, men der er stadig plads til folk på dagsbilletter, siger Birthe Rosenfeldt fra Åsen Teater.

Åsen Folkefest er støttet af KulturKanten, og en række firmaer har været sponsorer med bl.a. øl og vin.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.