Klart nederlag til Aalborg

KIF Kolding var for stor en mundfuld for Aalborg Håndbold, som lørdag fik klø i egen hule. Aalborg Håndbold tabte opgøret 28-32 efter 15-16 ved pausen.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gulvtur i opgøret mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding. Foto: Claus Søndberg

Spillerne fra Aalborg Håndbold kom godt fra start i lørdagens ligakamp mod KIF Kolding. Nordjyderne kunne således hurtigt bringe sig foran 5-2, inden der kom en smule grus i maskineriet. Anført af den velspillende landsholdsspiller Bo Spellerberg kom Kolding tilbage i kampen, og halvvejs i første halvleg var udeholdet pludselig foran med 7-9. Herefter blev Kolding ramt af et par to-minutters udvisninger, og så tog den norske profil Kristian Kjelling for alvor fat for Aalborg Håndbold. Med flere finurlige frispilninger og scoringer fik han bragt balance i regnskabet, og de to hold gik til pausen med en smal føring på 15-16 til udeholdet. Christiansen vågnede Den tætte kamp kom ikke ret meget tættere på at finde sin vinder i den første halvdel af anden halvleg, hvor Kolding bevarede den smalle føring. Aalborg Håndbold kunne dog ikke få kontakt, og da landsholdsfløjen Lars Christiansen samtidig vågnede op til dåd, så trak Kolding fra ved stillingen 21-26 med et lille kvarter igen. Den rutinere fløj lavede seks af sine syv mål i anden halvleg. Den norske målmand Ole Erevik gjorde comeback i Aalborg-målet med et par fine redninger, men lige lidt hjalp det, og Kolding kunne ganske fortjent køre en sejr hjem på 28-32.