Klassefesten på den sidste rejse

I alt har flere end 450.000 danskere løst billet til filmen indtil nu.

"Den sidste rejse" har fået nogle særdeles harske anmeldelser i hovedstadens aviser. NORDJYSKEs Lars Borberg gav den dog fire stjerner, og her i byen er den derfor på Top 10-listen.

"Den sidste rejse" har fået nogle særdeles harske anmeldelser i hovedstadens aviser. NORDJYSKEs Lars Borberg gav den dog fire stjerner, og her i byen er den derfor på Top 10-listen.

"Klassefesten" er stadig favoritten, når aalborgenserne går i biograferne. Selv om det er mere end to måneder siden, Niels Nørløvs film om de tre gamle klassekammerater, der er på vej til 25 års studenterjubilæum, havde premiere, så er filmen stadig en succes. I alt har flere end 450.000 danskere løst billet til filmen indtil nu. Men børnene skal også have lov at bestemme. Og de skal også have lov at bestemme mere end filmanmelderne. Bland disse filmsnobber var der bred enighed om at sable denne film, der fik nogle af sprogets værste gloser med på vejen. "Mænd der hader egern" lød overskriften i denne avis for eksempel. Men det har ikke forhindret, at filmen har placeret sig på en flot andenplads i denne uges kapløb om at komme til tops på top 10-listen over det, der bliver vist i de to Aalborg-biografer Metropol og BioCity. Filmen "Niceville" ligger i resten af landet på en førsteplads over de mest sete film, men her i Aalborg må den nøjes med plads nummer tre. Twilight-filmen finder vi på fjerdepladsen og umiddelbart herunder kommer "New Years Eve". 6: "Tintin". 7: "Arthurs julegaveræs". 8: "Immortals". På niendepladsen finder vi Finn Nørbygaard og Jakob Haugaards den sidste rejse. Igen en film der blev totalt mast af anmelderne på hovedstadens blade, men som fik en noget blidere medfart i denne avis. Blandt andet fordi filmen rent faktisk er morsom. Og som rosinen i pølseenden, på plads nummer 10: "In time". Men i løbet af denne uge har otte nye film premiere i Aalborg, så mon ikke det sender "Klassefesten" på "Den sidste rejse"?