Klavs Bruun: Mia Rejs skade ser alvorlig ud

I Golden League-kampen mellem Danmark og Polen måtte Mia Rej bæres fra banen i store smerter.

Mia Rej måtte bæres fra banen i starten af anden halvleg af Danmarks Golden League-kamp mod Polen, efter at hun fik et vrid i sit knæ. Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

Mia Rej måtte bæres fra banen i starten af anden halvleg af Danmarks Golden League-kamp mod Polen, efter at hun fik et vrid i sit knæ. Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

Anden halvleg var to et halvt minut gammel i kampen mellem Polen og Danmark ved Golden League-stævnet i håndbold, da playmaker Mia Rej fik et vrid i sit knæ og faldt til gulvet i store smerter.

Efterfølgende måtte hun bæres fra banen, mens hun tog sig til sit knæ.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen kan endnu ikke sige noget om skadens omfang, eller om det kan koste Mia Rej EM, der spilles i december i Frankrig, men det ser ikke godt ud, lyder det fra landstræneren.

- Det var ikke sjovt. Det lød alvorligt, og det ser også stadig sådan ud, siger han kort efter kampen, som Danmark tabte med 21-23.

For fire år siden blev Mia Rej korsbåndsskadet, og det lignede, at det var det samme knæ, det gik ud over i kampen mod Polen lørdag.

Derfor gør det ondt på Mia Rejs holdkammerater.

- Det gør ondt at se, at hun ligger og skriger på den måde. Det er utrolig hårdt. Men ikke mindst er det rigtig synd for hende. Jeg har så ondt af hende, siger den danske målmand Althea Reinhardt.

Den danske anfører, Stine Jørgensen, hjalp med at bære Mia Rej fra banen, og det var svært for hende at se holdkammeraten skadet, men hun mener ikke, at det påvirkede danskernes spil efterfølgende.

- Sådan er håndbold en gang imellem. Det er en af de hårde sider ved det. Man må lige trække vejret dybt, og så er det bare videre. Det er en del af at være på landsholdet og i det her miljø, siger hun.

Landstræneren mener heller ikke, at den voldsomme episode kan bruges som undskyldning for, at det ikke lykkedes de danske kvinder at vinde over Polen, som holdet efter hans mening burde slå.

- Det har altid en lille smule betydning, fordi det virkede så dramatisk, og det gjorde helt sikkert rigtig ondt.

- Men det her startede allerede tidligere, og jeg tager langt hen ad vejen ansvaret for, at det blev lidt anspændt, siger han.

Danmark spiller den tredje og sidste kamp ved Golden League-turneringen søndag mod Norge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.