Klemte offer i øret med papegøjetang

To mænd fængslet for groft overfald i Løgstør

AALBORG:To mænd er blevet fængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved retten i Aalborg for et særdeles groft overfald på en 53-årig mand i dennes hjem i Løgstør.

- De to mænd er blandt andet sigtet for med en papegøjetang at klemme den 53-årige i øret, ligesom de også forsøgte at få fat i mandens næse med papegøjetangen. Det fik den 53-årige dog afværget, oplyser anklager Thomas Mikkelsen.

De to er også sigtet for at slå og sparke deres offer, ligesom der på et tidspunkt i opgøret blev taget kvælertag på den 53-årige, så han kortvarigt mistede bevidstheden.

En tredje mand, som også blev fremstillet i grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre, blev løsladt.

- Der var ikke begrundet mistanke om at den tredje mand har deltaget i overfaldet, og derfor blev han løsladt, fortæller anklageren.

Thomas Mikkelsen oplyser desuden, at de to mænd også er sigtet for vidnetrusler. De har angiveligt truet den 53-årige på livet, hvis han gik til politiet med sagen.

De tre mænd var blevet anholdt tirsdag over middag på en adresse i Thisted efter overfaldet, der fandt sted mandag formiddag på Norgesvej i Løgstør.

Politikommissær Preben Møller, der har ledet efterforskningen for Himmerlands Politi, betegner overfaldet som et opgør i misbrugsmiljøet.

En af de to kærede sin fængsling, mens den anden undlod at kære fængslingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.