Klim Bjerg udvider med anneks

Hotel og Restaurant Klim Bjerg har netop købt det gule, stråtækte hus, der har adresse på Klim Strandvej 179

Hotel og Restaurant Klim Bjerg har overtaget Aarhus Universitets gamle feltstation på Klim Strandvej 179. Privatfoto.

Hotel og Restaurant Klim Bjerg har overtaget Aarhus Universitets gamle feltstation på Klim Strandvej 179. Privatfoto.

KLIM:Hotel og Restaurant Klim Bjerg har netop købt det gule, stråtækte hus, der har adresse på Klim Strandvej 179, ganske tæt ved hotellet. Konrad og Marian Nielsen overtog huset per 1. august.

Huset er fra 1966 og har i en lang årrække været ejet af Aarhus Universitet, som har benyttet det til en geologisk feltstation.

- Det er ikke en udvidelse, vi har foretaget, men snarere et tilkøb, forklarer Konrad Nielsen. Huset, som rummer ti værelser samt et større opholdsrum, bliver kaldt for Anneks Humlum, og er dermed opkaldt efter professor Humlum (14/7 1911 - 13/6 1990), som i sin tid var leder af stedet.

Aarhus Universitet har kun benyttet feltstationen to uger om året, og det bliver de ved med.

- Vi har indgået en aftale med Aarhus Universitet, som lejer det et par uger om året. Det er jo vigtigt, at det bliver lejet ud, da det er et dyrt hus forsikrings- og vedligeholdelsesmæssigt, siger Konrad Nielsen. Han har allerede haft værelserne lejet ud i forbindelse med golfturneringen Made in Denmark og håber på, at huset også vil kunne danne rammen om familiesammenkomster.

Huset ligger på en ni hektar stor naturgrund, som skal afgræsses, hvilket hotellet har indgået et samarbejde om med Jammerbugt Kommune.

Det er Klim Sparekasse, som står for finansieringen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden