Klim Strand Camping solgt

Restauratører skal drive pladsen videre

Peter Lützen, ny medejer af Klim Strand Camping: - Det skal nok blive en fornuftig forretning.

Peter Lützen, ny medejer af Klim Strand Camping: - Det skal nok blive en fornuftig forretning.

KLIM:En af Nordjyllands mest kendte campingpladser, Klim Strand Camping, har fået nye ejere. Den hidtige ejer Jan Jepsen har pr. 1. oktober solgt pladsen til en en kreds på fem personer.

Blandt de fem er de nuværende forpagtere af pladsens restaurant, Ole Jensen og Filip Siig, der fremover skal stå for driften af hele pladsen. De tre øvrige ejere er erfarne campingfolk og driver hver deres campingplads i henholdsvis Bogense, Løgismose og Drejby. I modsætning til Klim Strand Camping har alle tre pladser givet overskud i år.

Hårdt trængt

Klim Strand Camping har været økonomisk hårdt trængt de seneste år. Tilbage i 2009 gik selskabet bag pladsen konkurs, da det kom i klemme med store lån til ombygning, som det havde optaget i ebh bank lige før finanskrisens start.

Aktiverne blev flyttet over i et nyt selskab. Dette gik konkurs i 2012 og aktiverne endnu en gang flyttet over i et nyt selskab - det, der nu er solgt efter endnu en sæson med en beskeden belægning på omkring 40 procent. Der er 400 standpladser på campingpladsen.

- Det har været hårde år, og jeg kommer herfra uden en krone. Men nu ser det heldigvis ud til, at pladsen kan blive ført videre på en fornuftig måde, siger Jan Jepsen, der er ramt af alvorlig sygdom og derfor har måttet opgive selv at videreføre pladsen, som blev grundlagt af hans forældre i 1970.

- Campingbranchen har det svært, men vi tror på, at vi kan skabe synenergi mellem de fire pladser, vi nu driver. Det er i hvert fald lykkedes med de andre tre, eksempelvis ved at lade kunder med sæsonkort frit benytte alle vores pladser, give fri adgang til svømmehaller og den slags. Nu kommer Klim Strand Camping med i det samarbejde, så det skal nok blive en fornuftig forretning, siger Peter Lützen, ejer af Løgismosestrand Camping og ny medejer af pladsen i Klim.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden