Nordjylland

Klimahilsen til topmødet i Paris

Også i Nordjylland var der klimamarch med krav om konkrete resultater

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

17-årige Mariam Molavyzada (i midten) havde fået både sine forældre, søskende og bedstefar med til klimamødet i Karolinelund. Foto: Johnny Jacobsen

NORDJYLLAND:Vinden var heldigvis stadig af den milde slags, da en af arrangørerne bag søndagens klimamarch i Aalborg klatrede højt til vejrs i en mast med sit kamera for at forevige de cirka 200 deltagere og deres skilte og bannere med krav om at tage vare på miljøet.

Et foto, der sammen med billeder fra 2000 andre byer verden over, blev sendt til politikerne på klimatopmødet COP21 i Paris.

De mange hilsener fra den globale klimamarch skal minde politikerne om, at mennesker verden over har store forventninger til, at de opnår resultater på klimakonferencen, der indledes i dag.

- Det er vigtigt at politikerne ved, vi holder øje med, hvad der foregår på klimatopmøde, for det er os og kommende generationer, det berører, sagde en af arrangørerne, Liv Sletten fra UngEnergi Aalborg.

Efter en tur gennem Aalborg med bannere, sluttede marchen i Karolinelund, hvor der var taler, musik og boder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.