Klitlandskab på havnefront

COWI og Arkitektfirmaet C.F. Møller skal udforme anden etape af Aalborgs nye havnefront

Pladsen ved Musikkens Hus som den ser ud fra fjordsiden i vinderprojektet.

Pladsen ved Musikkens Hus som den ser ud fra fjordsiden i vinderprojektet.

AALBORG:Med et projekt, der er inspireret af Nordjyllands klitlandskab, har COWI og Arkitektfirmaet C.F. Møller vundet konkurrencen om anden etape af Aalborgs nye havnefront.Det drejer sig om området omkring Musikkens Hus, og vinderne skal stå for formgivning, projektering og tilsyn med udførslen. COWI og C.F. Møller var også rådgivere for Aalborg Kommune på første etape, den centrale havnefront fra Limfjordsbroen til Rendsburggade. Vinderprojektet for anden etape bygger på samme principper som første etape med promenaden som det samlende element. Det er desuden inspireret af klitternes møde med den flade forstrand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.