Klitmøller

Klitmøller Camping er lukket

Campingpladsen er "lukket for bestandig" efter kommunen har gennemført ekspropriation

Klitmøller Camping er ”lukket for bestandig”. Foto: Peter Mørk

Klitmøller Camping er ”lukket for bestandig”. Foto: Peter Mørk

KLITMØLLER:"Lukket for bestandig".

Det er den kortfattede meddelelse på Klitmøller Campings hjemmeside, når der søges på mulighederne for at campere på pladsen. Til gengæld er det fortsat muligt at indlogere sig i en feriebolig eller et værelse i den gamle hovedbygning, oplyser indehaver Lene Øberg, som derudover ikke ønsker at komme nærmere ind på sine planer for virksomhedens fremtid.

Og den fremtid ser under alle omstændigheder anderledes ud, efter at kommunalbestyrelsens beslutning om at ekspropriere den tidligere campingplads for at skabe mulighed for at udmønte en lokalplan, der åbner mulighed for at bygge boliger på det areal, som indtil for få år siden var forbeholdt feriegæster i telte og campingvogne.

- Ekspropriationen er gennemført - og det skete uden indsigelser, forklarer sektionsleder Tobias Geertsen, Thisted Kommune.

Men det er sket uden at der er fastsat en pris for det eksproprierede areal.

- Thisted Kommune har nu ejendomsretten til arealet, men der er ikke fastsat en pris. Det er i stedet overladt til taksationskommissionen at sætte den pris, kommunen overtager grunden til, forklarer Tobias Geertsen.

Thisted Kommune har tidligere udtrykt interesse for at opføre almennyttige boliger på en del af det nu eksproprierede areal, men Tobias Geertsen forklarer, at kommunen ikke vil påbegynde salg til tredjemand, før kommunen kender den pris, arealet er eksproprieret til.

- Vi skal først kende vores overtagelsespris, så lige nu er det et spørgsmål om at afvente taksationskommissionen afgørelse, før vi går videre med et salg, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.