Klokkerholm

Klokkerholm Fitness åbnet

Stor interesse for nyt center

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var stor interesse for at komme ind i centret og se de mange forskellige maskiner til styrketræning. Foto: Ole Torp

KLOKKERHOLM:- I slutningen af 1970’erne skete der en masse i Klokkerholm. Efter et større slagsmål byerne imellem lykkedes det for Klokkerholm at få en idrætshal, og samtidigt fik man etableret Møllesøen. Alt dette var resultatet af et godt samarbejde, og nu har vi igen et flot resultat af godt samarbejde. Klokkerholm Fitnesscenter er nemlig resultatet af samarbejde mellem Klokkerholm Idrætsforening (KIF) og Klokkerholm Hallen.

Det var essensen af Margit Chemnitz’ tale, inden hun klippede det røde bånd over og dermed åbnede for det nye fitnesscenter indrettet i den sydlige ende af Klokkerholm Hallen og muliggjort ved en afblænding af sceneåbningen ud til selve halrummet. Inden Margit klippede båndet over, havde formanden for Klokkerholm Hallen, Jesper Hald, budt velkommen og takket KIF for det gode samarbejde og Sparekassen Vendsyssels Fond for sit bidrag. Halinspektør Per Nygreen blev ved samme lejlighed takket for sin indsats i sommerferien for at få fitnesscentret gjort færdigt.

Så strømmede de mange mennesker, som var mødt op til begivenheden, ind i lokalerne og blev imponeret af det store udvalg af maskiner til styrketræning. Som det så ud for en lægmand på dette område, så er der vel ikke den maskine indenfor denne sportsgren, som ikke kan findes inde i det nye center.

Alle, som tilmeldte sig til fitness på indvielsesdagen, fik en rabatkupon til Sportigan i Hjallerup, og på den nyligt afholdte Klokkerholm Byfest var det også muligt at tilmelde sig. Det var der rigtigt mange, som gjorde. Så alt tyder på, at centret vil blive meget brugt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst